Gravid & mor till 2 änglar i himlen

Alla inlägg under juni 2014

Av Sandra - 9 juni 2014 21:53

Till min dotter är helt obeskrlivlig, hon är det bästa som finns! Och Tommy såklart, min blivande make! ;)

Jag har haft en toppenhelg med mina fina och svärisarna i skärgården, med sol, båt, fiske, grillat och mys.

Jag kollar brevlådan varje dag i hopp om att ringarna ska ha kommit! Är så nervös på om ringen passar! Ändrade storleken just innan den skickades i produktion.. Nu e ja klyven hur ja skall göra på bröllopet/festen. Vill inte lämna bort min lilla tjej över natten bara för att ja ska få festa de är lite emot mina principer för hur ja vill va som mamma. Hon är då 4,5månader o får gröt då säkert men ja e inte redo att lämna bort henne. Är rädd att hon ska känna sig bortlämnad :/ då hon inte kan tala om att hon vill va hos sin mamma.. Så lutar mot att bruden lämnar festen först.. Men är ju trots allt mitt bröllop som ja bör fira. Men ja är emot att festa o lämna bort sitt barn för den saken de känns själviskt. Speciellt då hon är så liten än.. Men får se hur man gör då.

Nåja nu ska jag se på tv. Slänger upp en text jag skrivit :)


Jag älskar ditt långa, mörka hår och dina söta små tår. Jag älskar dina blåa ögon och dina små öron. Jag älskar dina små händer och att få hjälpa dig då det kliar i dina tänder. Jag älskar dina gulliga läten och få bära dig, få vara ditt trygga säte. Jag älskar att få vagga dig och badda dig. Jag älskar att amma dig och mest av allt älskar jag att få vara just din mamma.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


23år och har ett änglabarn i himlen som bara fick vara 2dagar i denna värld, och ett som gick bort i magen, Saknaden är obeskrivlig efter er! Kommer skriva av mig här på bloggen om att resa sig igen, gå vidare och kämpa med ett hjärta fullt av sorg.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna! :)


Ovido - Quiz & Flashcards